Domů » Zápisky » Nikon kalendář 2020 - moje fotka opět mezi TOP50

Nikon kalendář 2020 - moje fotka opět mezi TOP50

Soutěže NIKON KALENDÁŘ jsem se zúčastnila podruhé, ale bohužel naposledy, 11.ročníkem soutěž končí. Fotka, co zabodovala, je z letošního léta. Napadlo mě ji poslat hned po vyfocení, protože takto rozmístěné koně na fotce ve volnosti se mi ještě nepodařilo zachytit. Uzávěrka soutěže byla 1.9. - jasně, i když do mě máma furt ryla, zas jsem ji poslala až poslední den.

" Tanec nezkrocených "

To je název letošní úspěšné fotky. Jsou na ní mladí quarter horse hřebci z chovu Silverstone Ranch. Poslat opět etologickou koňskou fotku do komerční fotosoutěže byla ode mě drzost :-), ale říkala jsem si, rozmístění koní a světlo na fotce je nevšední, snad se bude líbit. Ale moc jsem nevěřila, že se fotka dostane mezi 50 semifinálových fotek.

Měla jsem pak obrovskou radost, když na mě fotka jukla z galerie semifinálových fotek, a pak přišlo i pozvání na brněnskou vernisáž s krásnou zprávou: "Blahopřejeme, jste v semifinále!"

12/12 jsem se zúčastnila vernisáže Kalendáře NIKON 2020 v Galerii v Místodržitelském paláci v Brně. Byla jsem jednou z 50 přítomných semifinalistů, pyšná na to, že má fotka visí v galerii Nikon kalendáře. Do 12 kalendářových finálových se moje fotka nedostala, ale zklamaná jsem nebyla. Už jen to, že z cca 1000 přihlášených fotek se ta moje "koňská" dostala mezi 50 vybraných, je pro mě velkým úspěchem. Fotku jsem si vydražila v následné dobročinné aukci, sice jsem za ni zaplatila víc než jsem plánovala, ale peníze šly na dobrou věc :-). A fotka v rámu bude mít u mě doma své čestné místo.

Vyhlášením výsledků byla zahájena výstava semifinálových fotografií, která potrvá od 12. 12. 2019 – 2. 1. 2020. Sám Místodržitelův palác je krásné místo, pokud budete v danném termínu v Brně, prohlídku doporučuji.

Tanec nezkrocenýchTanec nezkrocených

Nikon Kalendář 2020 vernisážNikon Kalendář 2020 vernisáž

Nikon Kalendář 2020 vernisážNikon Kalendář 2020 vernisáž

Nikon Kalendář 2020 vernisážNikon Kalendář 2020 vernisáž

Nikon Kalendář 2020 vernisážNikon Kalendář 2020 vernisáž

Nejnovější zápisky

Český teplokrevník

Ve Střezově jsem fotila krásného dvouletka českého teplohrevníka, kterého fotím už od hříběte...

čti více >

2024 duben - 4NCHA cutting show Ranch 13

Cuttingové závody, první letošní show 4NCHA na krásném ranči 13. Cutting je krásná westernová...

čti více >

2024 Svod Barock pinto Střezov

Letos oficiální svod Barock pinto nebude, pro uchovnění nového hřebce byl malý svod v soukromé stáji...

čti více >
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace